Logo

Krasse Knarren
Informatie aflevering 1

Vanaf woensdag 13 augustus volgen we om 20.30 uur op NED 1 het reilen en zeilen in het huis van MAX’ Krasse Knarren. In de eerste aflevering maken we kennis met de nieuwe bewoners Hans van der Togt (66), Trea Dobbs (67), Eric Schneider (79), Kitty Knappert (84) en Ad van de Gein (92). Ze krijgen een aantal opdrachten die ervoor moeten zorgen dat ze fysiek en geestelijk verjongen. En de eerste problemen beginnen direct al bij binnenkomst als blijkt dat vrijwel niemand kan koken...


Over Krasse Knarren

Als je terug in de tijd zou kunnen gaan, zou je je dan jonger en vitaler kunnen voelen? Deze vraag wordt beantwoord in Krasse Knarren. Gedurende een week verblijven vijf BN’ers op leeftijd in een villa, omgetoverd naar de jaren zeventig. Gaan de deelnemers zich weer voelen als toen?

Het programma is gebaseerd op het onderzoek van de Amerikaanse sociaal-psycholoog Ellen Langer. In 1981 bedacht zij dit experiment om te bekijken of mensen door terug te gaan in de tijd, zich geestelijk en lichamelijk jonger kunnen denken.

Over de bewoners

De Knarren van dit jaar zijn omroeper en televisiepresentator Hans van der Togt (66), acteur en schrijver Eric Schneider (79), regisseuse en podiumkunstenares Kitty Knappert (84), zanger en oud-Cocktail Trio-lid Ad van de Gein (92) en zangeres en schrijfster Trea Dobbs (67).


MAX: Krasse Knarren (3 afleveringen)
Aflevering 1: 13 augustus om 20.30 uur op NED 1
www.omroepmax.nl/krasseknarren