Logo

Klik hier om de afbeelding te vergroten

20 jaar Jacco Maris design

In 1994 is Jacco Maris opgericht. Sinds die tijd streeft het bedrijf ernaar om design en functionaliteit te combineren in bijzondere lichtobjecten. Jacco Maris ontwikkelt naast collecties ook lichtobjecten voor projecten in binnen- en buitenland. Enkele projecten uitgelicht.

Philippe Starck & Jacco Maris
Het Mama Shelter hotel is een hip designhotel ingericht door Philippe Starck. The outsider van Jacco Maris is een imposant lichtobject met industriële uitstraling dat goed tot zijn recht komt in het horecagedeelte van de locaties in Marseille en Istanbul.

Typisch Amsterdam
De kantoren van Google staan er om bekend dat het er een feest is qua inrichting. Geen doorsnee kantoor, maar kleurrijk en in de stijl van de stad waar het gebouw gevestigd is. Tussen typische Amsterdamse eyecatchers, zoals een bakfiets, kom je ook the outsider van Jacco Maris tegen.

Kroonluchters & poëzie
Dit jaar opende Motel One een nieuwe vestiging in Brussel. Het designhotel koos voor ode1647 en ideé fixe. De ode 1647 brengt letterlijk een ode aan de kroonluchters uit de vroege zeventiende eeuw. Met de eigenzinnige compositie van de idée fixe brengt Jacco Maris een hommage aan de poëzie.

Jacco Maris kan een ontwerp aanpassen aan de wensen van de opdrachtgever of de look en feels van een ruimte. Meer informatie? Bel met 076 531 96 22 of kijk op www.jaccomaris.com (website), @jaccomaris (Twitter), Jacco Maris (Facebook). 

NOOT VOOR DE REDACTIE
Neem voor meer informatie en productuitleen contact op met: TALK ABOUT PR & Communicatie via +31 (0)76 581 54 66 of [email protected]. Hi res beelden zijn te downloaden in de beeldbank op www.talkabout.nu.


Bijlagen