Inloggen

Welkom bij De Perslijst, de beste database voor PR-gebruik.

De Perslijst wordt al ruim 10 jaar bijgehouden en ontwikkeld in nauwe samenwerking met journalisten, redacties en PR-bureaus. Dit maakt De Perslijst ook tot de optimale tool voor PR-professionals om contact te houden met journalisten.

Social media newsroom

De Perslijst biedt u niet alleen de meest up-to-date gegevens van zo'n 9.000 journalisten en redacties. U kunt bij ons ook gebruik maken van een geavanceerd verzendsysteem, een Social Media News Room en eigen contacten toevoegen. Als enige hebben wij een app voor iPhone en Android zodat u overal toegang heeft tot de database.

In De Perslijst staan de contactgegevens, interesses en bijzonderheden van ruim 9.000 journalisten en redacties in de Benelux.

Up to date

Uit dit aanbod van journalisten in De Perslijst kunt u uw eigen selecties maken en deze online opslaan. Deze contactlijsten worden vervolgens door ons team up to date gehouden, maandelijks gaat het om ruim 2.000 aanpassingen. Wilt u een contactlijst dus na een paar weken weer gebruiken, dan beschikt u altijd over de juiste contactgegevens. Journalisten die recentelijk aan De Perslijst zijn toegevoegd worden apart getoond, zodat u ze eventueel met 2 muisclicks aan uw contactlijst(en) kan toevoegen.

Verstuur Mijn Persbericht
Enkele van onze tevreden klanten
Onze partners
Persberichten
Contactgegevens
Egelantiersgracht 91
1015 RE Amsterdam
Tel: 085 744 1097
vragen@deperslijst.com
KvK 332 19594
Facebook Twitter RSS