Geef je creativiteit de vrije loop

Bedenk leuke invalshoeken voor je persbericht. De Perslijst heeft altijd journalisten die erbij passen!

unieke apps voor iPhone en Android

Door onze unieke apps voor iPhone en Android kun je ook mobiel met De Perslijst werken. Jouw kantoor is immers overal!

VErstuurmijnpersbericht.nl Géén abonnement en toch persberichten versturen

In vier stappen uw persbericht klaar voor verzending
Geen abonnementskosten en registratiekosten
Al vanaf 99 euro per bericht
Gratis bijlagen en weblinks toevoegen
De Perslijst, de beste database voor pr-gebruik

De Perslijst wordt al ruim 12 jaar ontwikkeld in nauwe samenwerking met journalisten, redacties en PR-bureaus. Dit maakt De Perslijst de optimale tool voor PR-professionals om contact te houden met journalisten.

Van database tot verzendsysteem en van e-mail statistieken tot het monitoren van online en print publicaties: het zit allemaal in één handig systeem. En heeft u een eigen verzendsysteem of online newsroom? Dan zorgen we er samen voor dat het op elkaar aansluit. Wij zijn er om u nog efficiënter te laten werken.

Social Media

Naast de tools voor online werken biedt De Perslijst u ook de online contacten. De Perslijst geeft toegang tot vele honderden blogs en websites en heeft voor u de Twitter-accounts en LinkedIn-profielen van enkele duizenden journalisten bereikbaar gemaakt.

Volg via De Perslijst de journalisten van uw keuze op Twitter en reageer direct op hun tweets.

Verzendsysteem

Een onderzoek dat wij deden onder de duizenden journalisten die dagelijks Villamedia.nl bezoeken leerde ons dat 50% van hen al zijn e-mail leest op een smartphone. Dat is van grote invloed op hoe u uw persbericht verstuurt. U wilt immers een zo compleet mogelijk persbericht versturen met filmpjes, foto's, PDF documenten en in het template van uw bedrijf of opdrachtgever.

Daarom hebben wij samen met PR medewerkers, journalisten en IT-adviseurs gespecialiseerd in e-mail en anti-spam maatregelen een uniek verzendsysteem ontwikkeld. U kunt nog steeds mooie en complete berichten versturen en de journalisten krijgen de content op een manier die voor hen het prettigst is.

Gratis App

Overal toegang tot de ruim 10.000 journalisten en redacties in De Perslijst. Het kan met onze unieke app
'De Perslijst' voor iPhone en Android.

Vanuit de app kunt u direct bellen en e-mailen met de journalisten door de gegevens met uw vinger aan te tippen. De app 'De Perslijst' is voor abonnees gratis te downloaden in de AppStore en Google Play

België

Natuurlijk kunt u in De Perslijst ook de gegevens van de Vlaamstalige media in België vinden.

Omdat alle informatie in één systeem staat kunt u zelfs contactlijsten maken met Nederlandse en Belgische journalisten bij elkaar. Meer dan 2.000 Vlaamse redacties staan er in De Perslijst en dit aantal groeit wekelijks.

Knipsels

De Perslijst werkt exclusief samen met de sterkste partij op het gebied van media monitoring en analyse van de resultaten.

Media Info Groep (MIG) is al tientallen jaren de grootste partij in de Benelux waar het gaat om het monitoren van printmedia, radio en televisie en online media. Bij elk persbericht dat u verstuurt kunt u aangeven of MIG de resultaten in de media moet monitoren.

Statistieken

Natuurlijk wilt u weten wie uw persberichten heeft geopend, de bijlagen heeft gedownload en of uw bericht is opgenomen in de resultaten van bijvoorbeeld Google of Yahoo.

De Perslijst Statistieken geeft u al die informatie. En door de koppeling met de database krijgt u met één klik de contactinformatie van de journalist die u wilt nabellen. Met behulp van het notitieveld kunt aangeven wat het contact heeft opgeleverd zodat u dat online met collega's of uw opdrachtgever kunt delen.

Blijf op de hoogte en volg de perslijst op facebook